OFICJALNY SKLEP ZEPTER INTERNATIONAL POLAND
(22) 230 99 40
Banner
Kuchnia dla odporności. Remigiusz Rączka gotuje.
Przeczytaj post

Kuchnia dla odporności. Remigiusz Rączka gotuje.

Dania zwiększające odporność i wzmacniające organizm na bazie super odżywczych składnikó menu: jarmużu, wątróbki, kapusty kiszonej. 

Opublikowano: 2020-06-23 16:14:27 przez Zepter International | z 0 komentarzem(-ami)

Winne gruszki z musem orzechowo-migdałowym i sorbetem z mango
Przeczytaj post

Winne gruszki z musem orzechowo-migdałowym i sorbetem z mango

Ten deser skradł nasze serca.... Winna gruszka na ocrzechwo-migdałowym postumencie z domowym sorbetem z mango.. Musicie tego spróbować!

Opublikowano: 2020-06-23 14:04:21 przez Zepter International | z 0 komentarzem(-ami)

Rączka gotuje: grillowane warkocze mięsne, faszerowane ziemniaki i wiosenna sałatka
Przeczytaj post

Rączka gotuje: grillowane warkocze mięsne, faszerowane ziemniaki i wiosenna sałatka

Zdrowe, a jednocześnie smaczne grillowanie jest możliwe. Sprawdź jakie danie z grilla dziś przygotowaliśmy!  
 

Opublikowano: 2020-05-22 13:20:23 przez Zepter International | z 0 komentarzem(-ami)

Rączka gotuje: faszerowane jaja ze śledziem, polędwica na dziko, baba rumowa
Przeczytaj post

Rączka gotuje: faszerowane jaja ze śledziem, polędwica na dziko, baba rumowa

W tym odcinku Remigiusz Rączka proponuje dania na święta. Łatwe w przygotowaniu, ale wytworne dania, które możesz zaserwować podczas rodzinnego spotkania czy na eleganckim przyjęciu.
Przedstawiamy oryginalny pomysły na jajka na wielkanocny stół.
Przepis na prostą do przyrządzenia i niezwykle smaczną polędwicę wołową w sosie z grzybów i czerwonego wina z nutą rozmarynu. A na deser proponujemy tradycyjną lukrowaną babę wielkanocną!

Opublikowano: 2020-05-22 12:11:10 przez Zepter International | z 0 komentarzem(-ami)

Wege czy z mięsem? Pyszny sparing burgerów w wykonaniu Remigiusza Rączki i Agnieszki Jasińskiej
Przeczytaj post

Wege czy z mięsem? Pyszny sparing burgerów w wykonaniu Remigiusza Rączki i Agnieszki Jasińskiej

Remigiusz Rączka z Agnieszką Jasińską przygotowują burgery w dwóch wersjach - wege i mięsnej. Do tego domowy majonez i sos barbecue, a na deser beza z makaronem i pistacjami.

Opublikowano: 2020-03-23 13:10:44 przez Zepter International | z 0 komentarzem(-ami)

Tags

Pliki cookie

Witryna internetowa korzysta z plików cookie, których zadaniem jest sprawić, aby użytkownik mógł korzystać z Internetu w sposób możliwie przyjazny, efektywny i bezpieczny, na przykład poprzez przyspieszenie nawigacji na witrynach internetowych oraz pomiar częstotliwości przeglądania stron i całościowej efektywności nawigacji. Pliki cookie to małe pliki tekstowe przechowywane na dysku komputera, aby pozwolić użytkownikowi na optymalne wykorzystanie wszystkich funkcji naszego sklepu internetowego. Wyraźnie zaznaczamy, że niektóre pliki cookie są przenoszone z naszego serwera na komputer użytkownika — tzw. "sesyjne pliki cookie". Te pliki cookie są automatycznie usuwane z dysku twardego wraz z końcem sesji przeglądarki polityka prywatności.